Aanhoudingen in onderzoek bommelding ROC

dinsdag 4 juni 2013

Almelo - De politie heeft op dinsdag 4 juni naar aanleiding van de bommelding van het ROC aan De Sumpel in Almelo twee personen aangehouden. Zij worden ervan verdacht dat ze betrokken zijn bij de recente bommelding. De gemeente Almelo, het ROC van Twente, de politie en het OM hebben aangegeven deze bedreiging serieus te nemen en zorgvuldig te onderzoeken. Dit om de veiligheid van de leerlingen te kunnen blijven garanderen.

De politie heeft daarnaast in het kader van het onderzoek dinsdagochtendomstreeks 08.30 uur in samenwerking met de school een aantal klassen doorzocht.Leerlingen werden gefouilleerd en de inhoud tassen en kluisjes werden gecheckt.Tijdens dit onderzoek werden geen onregelmatigheden aangetroffen. Het ROC heeftde leerlingen en hun ouders genformeerd over de reden van het onderzoek van depolitie op school.

De twee verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor. De politie zet hetonderzoek naar de bommelding voort. Meer informatie kan de politie op dit momentin het kader van het lopende onderzoek niet geven.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Enter | 112 alarmeringen Enter | Goedkoop Tanken in Enter | Supermarkten in Enter | Weerbericht Enter