Buurman betrapt insluiper op heterdaad

maandag 27 juni 2016

Rijssen-Holten - De politie onderzoekt de insluiper ook een woninginbraak in Markelo heeft gepleegd.

Terwijl, op zondag 26 juni omstreeks 15.15 uur, een 54-jarige man samen met zijn vrouw in hun woning aan de Dorpsstraat in Holten een film aan het kijken waren, kwam plotseling de buurman samen met zijn schoonzoon en een onbekende man de woonkamer binnen. De buurman vroeg aan de 54-jarige bewoner of hij de onbekende man kende. Dit bleek niet het geval. De buurman had gezien hoe de onbekende man de woning was ingegaan en de keuken van de 54-jarige man aan het doorzoeken was. De onbekende man werd door de 54-jarige bewoner aangehouden voor huisvredebreuk en poging diefstal. Hij heeft de man, 51 jaar uit Deventer, overgedragen aan de politie.

Dezelfde middag ontdekte een 72-jarige vrouw dat er was ingebroken in haar woning aan de Roudaalterweg in Markelo. Uit haar woning was een kluis was weggenomen. In de kluis lagen persoonlijke zaken zoals videobanden, trouwboekje, verzekeringsdocumenten en notariële aktes. De vrouw mist geen geld of sieraden.

 

De politie onderzoekt of de aangehouden man uit Deventer zich mogelijk ook schuldig heeft gemaakt aan de inbraak in de woning in Markelo.

2016315156

2016315330

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Enter | 112 alarmeringen Enter | Goedkoop Tanken in Enter | Supermarkten in Enter | Weerbericht Enter