Drie verdachten aangehouden in mishandelingzaak

vrijdag 5 december 2014

Almelo - De politie startte 16 augustus jl. een onderzoek naar de mishandelingen van twee broers uit Vriezenveen en een 18-jarige vriend uit Daarlerveen in het centrum van Almelo.

In de vroege ochtend van 16 augustus werd een 21-jarige man uit Vriezenveenogenschijnlijk zonder aanleiding mishandeld door een groep personen toen hij opeen bankje zat aan de Grotestraat. Kort na deze mishandeling vonden meermishandelingen plaats. De 18-jarige broer van het 21-jarige slachtoffer keeksamen met drie vrienden uit naar de mogelijke daders. Op de Koornmarkt kwamenzij een groep van ongeveer 15 a 20 personen tegen. Zonder enige aanleidingwerden nu ook de broer en een vriend geslagen.

De politie startte een onderzoek om de daders te achterhalen. Mede dankzijgetuigenverklaringen en het ingestelde onderzoek heeft de politie inmiddels drieverdachten aangehouden en verhoord. Hij zijn drie Almelors van 20, 20 en 21jaar. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de mishandelingen. De drie zijninmiddels weer in vrijheid gesteld maar blijven nog wel verdachte. Het onderzoekwordt voortgezet. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

2014083119, 2014198686

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Enter | 112 alarmeringen Enter | Goedkoop Tanken in Enter | Supermarkten in Enter | Weerbericht Enter