Doorzoekingen en aanhoudingen in drugsonderzoek

donderdag 9 april 2015

Rijssen - De politie heeft op woensdag 8 april drie woningen in Rijssen doorzocht. Aanleiding waren signalen dat er in de gemeente Rijssen-Holten drugs werd gedeald. Twee mannen van 26 en 47 jaar uit Rijssen werden aangehouden op verdenking van drugs dealen.

Al langere tijd kreeg de politie signalen dat er in de gemeentewerd gedeald in soft- en harddrugs. Ook aan minderjarigen zou drugs wordenverkocht. Daarnaast waren er signalen van intimidatie en bedreiging. Vandaar datOM en politie een onderzoek zijn gestart om deze vorm van criminaliteit een halttoe te roepen.

Uit het onderzoek kwamen de drie adressen en de twee verdachtennaar voren. Ook werden klanten van de drugsdealers getraceerd. Tijdens dedoorzoekingen afgelopen woensdag werd geen drugs aangetroffen. Wel werd eengroot aantal gegevensdragers in beslag genomen. Deze worden onderzocht oprelevante informatie. De twee aangehouden mannen worden gehoord over hunbetrokkenheid bij het dealen van drugs. Overigens wordt het onderzoek nogvoortgezet. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

2015142511

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Enter | 112 alarmeringen Enter | Goedkoop Tanken in Enter | Supermarkten in Enter | Weerbericht Enter