Zware mishandeling: politie zoekt getuigen

zaterdag 23 maart 2013

Almelo - Een jongen is op vrijdag 22 maart zwaar mishandeld op de Sluitersveldssingel. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 23.45 uur kreeg de politie melding dat een 15-jarigejongen uit Almelo in elkaar geslagen was door twee jongens op deSluitersveldssingel. De 15-jarige fietste die avond via de Kolthofsingelrichting het Schelfhorstpark. In het tunneltjeSluitersveldssingel/Schelfhorstpark zag hij twee blanke jongens (beidenvermoedelijk 17 jaar) staan. Uit het niets werd hij van zijn fiets geslagen envervolgens begonnen ze hem te trappen en te slaan. En van de jongens had kortbruin haar en droeg een blauwe jas met een rode streep over de lengte van demouwen.

Ziekenhuis

De jongen raakte tijdens de mishandeling vermoedelijk buiten bewustzijn, maarwist even later toch thuis te komen, waarna de politie werd gebeld. Het15-jarige slachtoffer is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hijhad letsel aan zijn gezicht en hoofd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Getuigenoproep

De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden. Ookmensen die mogelijk voor de mishandeling bijzonderheden hebben gezien, wordenverzocht contact op te nemen. Dit kan via het algemene politienummer: 0900-8844of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Enter | 112 alarmeringen Enter | Goedkoop Tanken in Enter | Supermarkten in Enter | Weerbericht Enter