Getuigen gezocht aangetroffen dode man

donderdag 18 december 2014

Markelo - De dode man die aangetroffen is in het kanaal bij Markelo is een 24-jarige man uit Almere. Hij is door een misdrijf om het leven gebracht. Politie zet TGO in om de aanleiding en toedracht te onderzoeken.

Op woensdagmorgen 17 december om 9.00 uur kwam er een melding bij de politiebinnen van het aantreffen van een menselijk lichaam in het Twentekanaal terhoogte van de Meenweg in Markelo.

Man verpakt in plastic

Het lichaam was van een man, verpakt in plastic en is door een speciaalduikteam van de politie uit het water gehaald. De politie gaat er van uit dat deman door een misdrijf om het leven is gebracht. Om de aanleiding en toedrachtvan zijn dood te onderzoeken is het Team Grootschalige Opsporing opgestart. Hetslachtoffer is een 24-jarige man uit Almere.

Oproep getuigen

De politie heeft met speurhonden in de omgeving gezocht en stelt vandaag eenbuurtonderzoek in. Het rechercheteam wil graag in contact komen met eventuelegetuigen die bijzonderheden hebben waargenomen op dinsdag 16 december enwoensdag 17 december in de omgeving van het Twentekanaal ter hoogte van deMeenweg in Markelo.Zij kunnen zich melden aan elk politiebureau, mailen, ofbellen met 0900-8844. Ook is het mogelijk vertrouwelijk te spreken met iemandvan het Team Criminele Inlichtingen Eenheid: 079 3458999. Een tip helemaalanoniem melden kan via Bel Misdaad anoniem 0800-7000.

In het belang van het onderzoek worden er geen nadere mededelingengedaan.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Enter | 112 alarmeringen Enter | Goedkoop Tanken in Enter | Supermarkten in Enter | Weerbericht Enter