Politie zoekt getuigen van straatroof

zaterdag 17 januari 2015

Almelo - In de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 januari omstreeks 03.00 uur werd aan de Bornsestraat een man bedreigd en beroofd van zijn bezittingen.

Twee mannen kwamen de man tegemoet fietsen. Beiden zaten op n fiets. De mandie achterop de fiets zit , springt van de fiets en grijpt de andere man beet enbedreigt hem en neemt hem een aantal bezittingen af. De man gaat er vervolgensvandoor samen met de andere man op de fiets, de Weggelerstraat in.

Signalementen

De man die de beroving uitvoerde zag er als volgt uit:

Een man, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Hij was ongeveer 1.75 tot1.80m groot, 20 tot 25 jaar oud. Hij had een breed postuur. De man was gekleedin een donkere broek en een licht grijs/cremekleurige vest met capuchon en hijdroeg een zwarte muts.

De man op de fiets zag er als volgt uit:

Een man, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Hij was ongeveer 1.75 tot1.80m groot, 20 tot 25 jaar oud. Hij had een zwarte baard en snor en kort gedekthaar. De man was gekleed in een donkere broek en een zwarte, half lange jas. Dezwarte jas was voorzien van een capuchon, waarbij de rand van de cappuchonvoorzien was van veel bont. De man reed op een grijze Batavus damesfiets waarvanhet achterlicht het wel deed en het voorlicht niet.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. Heeft u iets gezienof beschikt u over informatie die tot oplossing van deze zaak kan leiden? Neemdan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uwmelding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

(2015028761)

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Enter | 112 alarmeringen Enter | Goedkoop Tanken in Enter | Supermarkten in Enter | Weerbericht Enter